Hey Sales Guru ben jij op zoek naar een nieuwe baan

Ben jij een echte Sales GURU?

Maar wil je een verandering in je carrière?

Dynamics GURU is op zoek naar specialisten voor haar klanten. Doordat we zelf uit de business komen weten we doorgaans wat belangrijk is bij een werkgever. Het moet niet een 9-5 job worden waarbij je moet zitten en productie draaien. Het is belangrijk om geplaatst te worden in een bedrijf waar je van waarde bent.. Jij bent de GURU, je kent de klanten en markt.

Wie zijn wij?

Sales-GURU.nl  is een onderdeel van Dynamics GURU. Wij zijn niet de “typical recruiter”, wij zijn een “Connector”. Wij werken meer dan 15 jaar met Software en klanten dus we kennen de markt. In dit geval connecten we de juiste mensen voor onze klanten.

Wat we doen?

Als Sales Manager ben je mede-ontwikkelaar en uitvoerder van de commerciële strategie van onze klant. In lijn met de verkoopstrategie is het jouw verantwoordelijkheid om verkoopdoelstellingen (volume, marge, productmix en groei van de klantportfolio) met betrekking tot de klanten binnen Nederland te realiseren. Anderzijds inventariseren we je wensen, eisen en maken een plan. Wij zoeken de juiste werkgever die bij jou past.

Wat vragen wij van jou?

Je bent Een Sales GURU met  aantoonbare ervaring. Je hebt ambitie om te groeien en het bedrijf verder te brengen op het gebied van verkoop.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de connecties naar onze klanten. We begeleiden je bij de sollicitatie en maken je klaar voor je toekomst. En wij zorgen ervoor dat de secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn voor jouw carrière.

Wil jij werken voor onze klanten?

Druk dan op de link.

Sales
85%
Tendering
75%
Marketing
65%

Laat ons je connecten

Diversity International

T

MediorSenior
FreelancePermanent

Scroll Up
× How can I help you?